Vacature senior adviseur RVS met achtergrond in (biomedische) ethiek

Vergrijzing, druk op de arbeidsmarkt, financiering van zorg, grenzen aan genezen en verbeteren en een veranderende leefomgeving; het zijn bewegingen die onze samenleving de komende jaren uitdagen en vormen. Over de grenzen van bestaande domeinen en disciplines heen.

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) zoekt een senior adviseur met een achtergrond in (biomedische) ethiek om ons adviesteam te versterken en bij te dragen aan een duurzame inrichting van de volksgezondheid en samenleving in Nederland.

De RVS is op zoek naar een adviseur met een achtergrond in (biomedische) ethiek, die scherp is op de morele dimensie van de 5 thema’s van de nieuwe werkagenda 2020-2024 van de RVS. Deze 5 thema's zijn verschillen in de samenleving, een gezonde en sociale leefomgeving, grenzen aan genezen en verberteren, zorgen in een krappe arbeidsmarkt en schurende stelsels. Daarnaast werk je aan projecten voor het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG).

Functieprofiel
Kijk hier voor het volledige functieprofiel en stuur je sollicitatie digitaal voor woensdag 8 januari 2020 naar nl.buijs@raadrvs.nl.

Meer weten?
Wil je liever eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Stannie Driessen onze directeur/algemeen secretaris op 06-22810107 of mail naar s.driessen@raadrvs.nl

Zien we je snel?

Het CEG signaleert en informeert over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ethiek, gezondheid en beleid. Het CEG is een samenwerkingsverband tussen de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) en de Gezondheidsraad (GR).

Vacature