Met Waarden Helen

Zorgverleners komen vele ethische dilemma’s tegen in hun werk. Zij zien meer mogelijkheden voor oplossingen als zij ondersteund worden bij het omgaan met deze dilemma’s.

Het stimuleert de betrokkenheid, de motivatie, de creativiteit en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Op deze manier werken zorgverleners vanuit de waarden waar zij voor willen staan. Zij zijn in contact met hun eigen drijfveren tot het verlenen van goede zorg. Dit heeft een positief effect op de zorgrelatie, zodat zorgvragers meer aandacht krijgen en zorgverleners meer genieten van hun werk.

Met Waarden Helen ontwikkelde verschillende creatieve werkvormen voor het omgaan met ethische dilemma’s. Door uitgebreide ervaring op alle niveaus in de zorgsector kan Met Waarden Helen ondersteuning bieden aan alle betrokkenen bij het zorgproces. Met Waarden Helen draagt daardoor bij aan het weer heel worden van de gezondheidszorg.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.