Skipr (communicatieplatform beslissers in de zorg)

Categorie: Overige

Skipr is een crossmediaal communicatieplatform voor beslissers in de zorg.

Crossmediaal wil zeggen: een magazine, diverse internetfuncties, e-mailnieuwsbrieven, (web)televisie, een business netwerk en persoonlijke ontmoetingen.

Een voorbeeld van aandacht voor media en gezondheidszorg is de bijdrage ‘Meer aandacht voor privacy in medische reality-tv’. Vanuit de stelling dat de patiënt zijn situatie niet over ziet en de vertrouwensrelatie tussen arts en patiënt onder druk kan komen te staan, volgt een korte discussie met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en iCare Producties, bekend van ‘Vinger aan de pols’ en ‘Traumacentrum’.

De stelling is gebaseerd op standpunten van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (CEG Signalement Met de camera aan het ziekbed – Morele overwegingen bij gezondheidszorg op televisie en standpunten van de patiëntenfederatie NPCF. Zie: http://www.skipr.nl/actueel/id1187-meer-aandacht-voor-privacy-in-medische-reality-tv.html.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.