Contact

Het CEG is bereikbaar via e-mail: info@ceg.nl, telefonisch: 070 – 340 5060 of Twitter.

Postadres

Centrum voor Ethiek en Gezondheid
Postbus 19404
2500 CK Den Haag

h2. Bezoekadres:

Parnassusplein 5 (17e etage)
2511 VX Den Haag

h2. Twitter

Twitter
@CEG_NL

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Den Haag Centraal is het eindpunt van treinen uit de richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Op dit station stopt ook een groot aantal trams en bussen.

Voor actuele reisinformatie kunt u terecht op de volgende internetsites:

Looproute
Vanaf Den Haag Centraal volgt u de looproute richting het centrum van Den Haag. U loopt links naast het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder een gebouw door. Over de brug slaat u rechtsaf de Zwarteweg in. U wandelt onder het tramviaduct door. Na ongeveer 30 meter loopt u links het Parnassusplein op. De hoofdingang bevindt zich aan de rechterkant van dit plein.

Per auto
Uit de richting Utrecht
Volg de A12 tot het Prins Clausplein. Daarna doorrijden richting Den Haag centrum. Vervolgens afslag Den Haag centrum (afrit 2) nemen. Aan het einde van de afslag linksaf en dan het Prins Bernardviaduct op. Bij de afrit links voorsorteren en bij de stoplichten aan het eind van het viaduct een U-bocht linksom maken. Rij de ventweg op (neem dus niet de oprit van het viaduct) en volg de borden ‘Helicon’. Links onder het Bernhardviaduct door, de Oranje Buitensingel op. Bij de tweede mogelijkheid links de brug over en direct weer links. De ingang van de parkeergarage ‘Helicon’ bevindt zich dan rechts vlak voor het tramviaduct.

Uit de richtingen Amsterdam en Rotterdam
Volg de A4 richting Prins Clausplein. Daarna afslaan naar de A12 richting Den Haag centrum. Vervolgens routebeschrijving zoals vanuit Utrecht.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.