Save the date: 6e Els Borst Lezing - Nieuwe voortplantingstechnologie, nieuwe familievormen, nieuwe ethische vragen?

Prof. dr. Annelien Bredenoord, hoogleraar ethiek van biomedische innovatie aan het UMC Utrecht, houdt de volgende Els Borst Lezing van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) op woensdagmiddag 5 september 2018 in de Glazen Zaal in Den Haag.

Foto van Annelien Bredenoord, hoogleraar Ethiek van Biomedische Innovatie

Noteert u de datum alvast in uw agenda?

De bijeenkomst is van 15:00 -17:00 uur in de Glazen Zaal in Den Haag. Nadere informatie over het programma volgt zo spoedig mogelijk op de website van de 6e Els Borst Lezing.

Wilt u ook aanwezig zijn?

U kunt zich hier aanmelden voor de 6e Els Borst Lezing.

Els Borst Lezing

De Els Borst Lezing is een initiatief van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) en wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. Het CEG is in 2003 opgericht, op verzoek van de toenmalige minister van VWS, Els Borst. Sindsdien signaleert en informeert het CEG over diverse ethische vraagstukken die worden opgeroepen door nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het CEG is een samenwerkingsverband van de Gezondheidsraad en de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS).