Nieuw presidiumlid

Per 1 september treedt Hafez Ismaili M'hamdi toe tot het presidium. Hij vervangt Jeannette Pols.

Hafez Ismaili M'hamdi

Hafez Ismaili M'hamdi is ethicus en universitair docent aan de afdeling Medische Ethiek, Filosofie en Geschiedenis van de Geneeskunde van het Erasmus MC. Hij is opgeleid in de ethiek en wijsbegeerte aan de Universiteit Utrecht en Universiteit Leiden en hij is opgeleid als musicus aan het Koninklijke Conservatorium van Den Haag. Ismaili M'hamdi is ook gastdocent esthetiek en filosofie van de muziek aan de Academy of Creative and Performing Arts van de Universiteit Leiden. Voor zijn promotie deed Ismaili M’hamdi onderzoek naar de verdeling van verantwoordelijkheden voor de gezondheid en het welzijn van kinderen. Momenteel doet hij onderzoek naar gezondheidsverschillen en ethische kwesties rondom embryo’s.